Antena Căutare

Târâtă în instanță și aruncată în celulă ! Ce i-a cerut soțului ei să facă?

Aruncată în celulă și târâtă în instanță pentru cp i-a cerut soțului să o ajute la treburile din casă

Târâtă în instanță și aruncată în celulă ! Ce i-a cerut soțului ei să facă? Galerie
| pexels.com

Valerie Sanders a afirmat că i-a cerut soțului ei, Michael, de 58 de ani, să o ajute cu câteva treburi simple în casă și să nu meargă la sala de sport atât de des. A ajuns imediat în instanță fiind acuzată de "comportament coercitiv sau de control".

Să aspire, să curețe ușile terasei și să nu mai petreacă atât de mult timp la sală, au fost dorințele femeii către soțul ei culturist. Se pare că cei doi nu au ajuns la o înțelegere și au sfârșit la tribunal.

Soția afirmă că a fost tratată ca un criminal, fiind târâtă la pușcărie doar pentru faptul că i-a semnalat soțului că face cu totul altceva decât să stea acasă și să o ajute când are nevoie.

Târâtă în instanță și aruncată în celulă ! Ce i-a cerut soțului ei să facă?

Credit: Glen Minikin - The Sun

Credit: Glen Minikin - The Sun

Valerie declară că i-a lăsat indicații celui de-al 16-lea soț cu activitățile pe care ar trebui să le facă, după aceasta s-a trezit cu 2 furgonete și 4 polițiști la ușă.

Aceasta a fost acuzată de "comportament coercitiv sau de control"

Michael, soțul spune că nu și-a dorit să se ajungă așa departe"nu este decizia mea, era constant pe mine, mă agasa".

Femeia relatează că el a devenit obsedat de culturism și a început să neglijeze grav casa și orice lucru legat de familia lor. Cei doi s-au întâlnit în anul 2012 pe internet și de atunci trăiesc îmoreună.

Târâtă în instanță și aruncată în celulă ! Ce i-a cerut soțului ei să facă?

Credit: Glen Minikin - The Sun

Credit: Glen Minikin - The Sun

Personalul de la locul de muncă a lui Michael, a observat că starea de spirit a acestuia se înrăutățește pe zi ce trece și au început să bănuiască că este vorba de o stare tensionată în familie. După ce au inițiat un apel la poliție pentru a relata ceea cecredeau, autoritățile au intervenit imediat.

Valerie declară: "Am fost încuiată într-o celulă. Nu am am creat niciodată probleme. Eram terifiată. Mă simțeam ca un criminal."

Ea a negat faptul că a fost "coercitivă", insistând: "I-am lăsat o notă prin care îi ceream să facă curățenie, dar el petrece patru ore doar să-și curățe mașina - așa că, desigur, m-am plâns. Dacă acesta e comportament coercitiv, nu ar însemna că fiecare cuplu căsătorit ar trebui să fie în instanță?"

Cazul a fost declarat în judecată la tribunalul de la Teesside, dar a fost demis. Valerie este declarat nevinovată în schimbul unui ordin de reținere de doi ani.

Cuplul divorțează acum. Valerie a spus: "17 ore într-o celulă de închisoare mi-a rupt dragostea pentru el "

(sursa: The Sun)

Aproape 20 de tone de cocaină au fost confiscate la Philadelphia, cea mai mare cantitate de droguri din istoria Serviciu... Grupul extremist din Parlamentul European al euroscepticului britanic Nigel Farage s-a desfiinţat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x