Antena Căutare

Momente de groază într-o mină! 21 de persoane au murit, după ce s-a surpat tavanul

Douăzeci şi una de persoane au murit, sâmbătă, după ce tavanul unei mine de cărbune din provincia chineză Shaanxi s-a surpat a anunţat presa din China. 

Douăzeci şi una de persoane au murit, sâmbătă, după ce tavanul unei mine de cărbune din provincia chineză Shaanxi s-a surpat a anunţat presa din China.

Tragedia a avut loc, sâmbătă, la ora locală 16.30, la o mină de cărbune din Shenmu, exploatată de Baiji Mining Co Ltd.

În momentul surpării tavanului, în subteran se aflu 87 de persoane.

În total au fost salvați 66 de mineri, însă 21 au rămas blocaţi în subteran. După o căutare iniţială, s-au confirmat decesele a 19 mineri. Căutările au continuat şi ultimii doi mineri care erau blocaţi au fost găsiţi şi ei fără viaţă, potrivit News.ro.

Câteva companii miniere din Shandong şi Henan, precum şi din alte zone ale Chinei, au primit notificări din partea Administraţiei Naţionale pentru Siguranţă în Minerit, care le-a cerut să îşi întrerupă activitatea pentru inspecţii care vor dura până în luna iunie, anunţa, vineri, Shanghai Securities News.

Duminică, agenţia Xinhua a notat că şi în provincia Shanxi, aflată lângă provincia Shaanxi, vor avea loc inspecţii la unele mine.

Momentul exploziei din Paris a fost filmat! Atenție, imagini șocante! – VIDEO... Bilanțul exploziei din Paris a crescut! Pompierii au mai găsit o victimă printre dărâmături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x