Antena Căutare

Taxă de coronavirus! Țara în care ai putea ajunge dator cu peste 2.600 de euro! Dacă mori de COVID-19, factura crește! Nu, nu e o glumă!

O „taxă de coronavirus” a intrat în vigoare în Cambodgia, pentru turiștii străini, care ar putea ajunge datori cu peste 2.600 de euro ori 3.000 de dolari. Ba chiar mai mult, în caz că... Mor. 

Taxă de coronavirus! Țara în care ai putea ajunge dator cu peste 2.600 de euro! Dacă mori de COVID-19, factura crește! Nu, nu e o glumă!
Taxă de coronavirus! Țara în care ai putea ajunge dator cu peste 2.600 de euro! Dacă mori de COVID-19, factura crește! Nu, nu e o glumă! | Hepta

Conform celui mai recent buletin britanic al Biroului de Relații Externe cu privire la Cambodgia, călătorii străini trebuie să plătească un depozit de 3.000 de dolari pentru „taxele de serviciu Covid-19” la aeroport.

Banii pot fi plătiţi numerar sau cu cardul, iar autorităţile din Cambodgia au luat în calcul fiecare detaliu, de la testul de coronavirus (100 de dolari), până la transportul de la aeroport până la centrul de testare (5 dolari).

Un expert de la OMS a anunțat! Când va fi gata vaccinul pentru coronavirus! „Există două variante”

Odată efectuate deducerile pentru servicii, restul depozitului va fi returnat. Însă, aceste deduceri pot fi exagerate - mai ales dacă un alt pasager din același zbor se dovedește pozitiv pentru coronavirus.

În cazul infectării cu coronavirus, oficialii au declarat că pacienţii vor avea de plătit 225 de dolari pe zi, la spital, plus alte patru teste, totalul ajungând la peste 3.500 de dolari și depășind, astfel, depozitul.

Un pacient cu COVID-19 a fost omorât de familia lui, în spital! Gafa uriașă prin care cei dragi i-au făcut de petrecanie! Medicii, uluiți!

De aceea, pe lângă această taxă de depozit, turiştii trebuie să deţină şi o asigurare de călătorie în valoare de 50.000 de dolari.

În plus, se percepe şi o taxă de incinerare, în cazul celor care vor muri de COVID-19 în Cambodgia. Taxa este de 1.500 de dolari.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Cambodgia a raportat 129 de cazuri de coronavirus, dintre care trei sunt active în prezent. Nu a fost raportat niciun deces.

Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Corpul lui mic a fost făcut zob, dar el e un luptător!”... China publică genomul coronavirusului descoperit în focarul recent din Beijing, care ar prezenta asemănări cu tulpina eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x