Antena Căutare

Tensiune in Israel: Ambasadele se pregatesc de un eventual conflict cu Iranul

Misiunile diplomatice de la Ierusalim se doteaza cu masti de gaze si intocmesc planuri de evacuare a personalului in caz de atac cu rachete, in eventualitatea declansarii unui conflict armat cu Iranul, informeaza presa israeliana.

Oficiali de rang inalt de la Ierusalim au declarat ca mai multe misiuni diplomatice s-au aratat interesate de pregatirea pentru diferite situatii de urgenta iar diplomati straini din Israel au cerut Ministerului de Externe sa ii echipeze pe ei si pe familiile lor cu masti de gaze.

De asemenea, Ministerul israelian de Externe a informat ca a furnizat ambasadelor straine o lista cu buncarele din tara si instructiuni.

Membrii misiunilor diplomatice sunt ingrijorati de posibilitatea unei ofensive cu rachete asupra Israelului in cazul unui conflict cu Iranul care ar determina mii de cetateni israelieni cu pasapoarte straine sa ceara evacuarea din tara.

Dezvaluiri: Bloggeri si jurnalisti, platiti cu sute de mii de euro pentru imaginea lui Vladimir Putin... Secretar de stat belgian, amenintat cu moartea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x