Antena Căutare

TERIBIL! 150 de masini s-au lovit pe o autostrada din Olanda

Zeci de ambulante au intervenit de urgenta pe autostrada A 58, din Olanda, in zona in care a avut loc un accident in lant in care au fost implicate cel putin 150 de autovehicule.

Zeci de ambulante au intervenit de urgenta pe autostrada A 58, din Olanda, in zona in care a avut loc un accident in lant in care au fost implicate cel putin 150 de autovehicule.

Coliziunile s-au produs la o oră de vârf pe ambele sensuri de circulaţie de pe autostrada A58, în zona satului Heinkenszand, situat între oraşele Goes şi Middelburg.

Ceata densa, care a redus foarte mult vizibilitatea participantilor la trafic, a facut ca masinile sa se loveasca una de cealalta, fara ca soferii sa poata face ceva pentru a impiedica impactul


Conform unui bilanţ provizoriu, două persoane au decedat, a afirmat Esther Boot, purtător de cuvânt al poliţiei locale. "Există de asemenea 26 de răniţi, dintre care unii în stare gravă". Aproximativ 50 de ambulanţe au fost trimise la locul accidentelor, precum şi un elicopter medical, care iniţial a avut dificultăţi din cauza ceţii.

Marţi "dimineaţă, din cauza ceţii dense, au avut loc mai multe accidente la scurt timp după ora 8.00 (9.00, ora României)", a declarat Hans Hubregtse, purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie pentru regiunea Zelande.

Galerie FOTO! Imagini de NESUPORTAT! Cum arată puşcăriile din Sierra Leone... CUTREMURĂTOR! 15 copii au fost UCIȘI de un vaccin CONTAMINAT, în Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x