Antena Căutare

Teroare în Capitala Rusiei! Un taxi a intrat în mulțime. Mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului

Opt persoane au fost rănite sâmbătă în centrul Moscovei, unde un taxi a pătruns în mulţime, şoferul autoturismului fiind imediat arestat după ce a încercat să fugă, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Un taxi a intrat în mulţime sâmbătă, în zona centrală a Moscovei, lângă Piaţa Roşie, opt persoane necesitând îngrijiri medicale, anunţă Reuters. Conform Interfax, şoferul ar fi fost beat. Autorităţile au transmis că permisul său de conducere era emis în Kîrgîstan.

Conform Poliţiei, cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul volanului. Interfax a relatat ulterior, pe surse, că bărbatul era beat.

Opt persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Victimele erau suporteri veniţi la meciurile din cadrul Cupei Mondiale, printre ei aflându-se şi mexicani.

Autorittatea de management al traficului din Moscova a anunţat că permisul de conducere al şoferului era emis în Kîrgîstan, o fostă republică sovietică preponderent musulmană.

De asemenea, conform autorităţilor, bărbatul ar fi spus că nu a intrat intenţionat în mulţime.

Un martor ocular a declarat pentru Reuters că unii dintre cei loviţi purtau culorile echipei Mexicului, care joacă duminică, pe Stadionul Lujniki, cu echipa Germaniei.

Acelaşi martor a mai spus că şoferul a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit de poliţie.

Autorităţile ruse au oferit garanţii de securitate în timpul Cupei Mondiale, care se desfăşoară în 11 oraşe până în 15 iulie.

Credit foto: Daily Express

Ne facem de râs, din nou, peste hotare: "Un grup de români fură crapi din iazuri şi se laudă cu ei pe Facebook înai... Clipe de teroare în Franța: ISIS lovește din nou? O femeie a atacat cu un cuţit două persoane într-un supermarket, strig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x