Antena Căutare

TEROARE LA PARIS! Un român povestește ce s-a întâmplat!

126 de persoane și-ai pierdut viața în atacuri multiple la Paris și în apropiere de ”Stade de France”. Hexagonul este în alertă națională. Un român povestește prin ce momente de teroare a trecut.

Teroare la Paris: zeci de morți și sute de ostatici

126 de persoane și-ai pierdut viața în atacuri multiple la Paris și în apropiere de ”Stade de France”. Hexagonul este în alertă națională. Un român povestește prin ce momente de teroare a trecut.

Ionuț Poenaru se afla la Stade de France și povestește prin ce momente de groază a trecut în noaptea de 13 noiembrie.

„ Sunt în siguranță. Clipele pe care le-am trăit noaptea aceasta în Paris sunt incredibile.

Eram în Stade de France, stadionul era plin, oamenii glumeau, întâlneam Campioana Mondială. La câteva minute după startul partidei, s-au auzit 3 explozii în jurul stadionului. Cu toții credeam inițial că era vorba de niște petarde...meciul a continuat. Atmosferă, zâmbete, conducem cu 2-0 Germania, se termină partida.

Ne îndreptăm spre iesire, către stațiile de transport...mirosea a fum, mii de oameni se întorc către stadion strigând "întoarceți-vă, sunt oameni căzuți".
Panică generală, lumea se întorcea într-un suflet spre gazon, alunecând, scăpând acte sau telefoane...imaginea disperării. Au fost momentele în

care m-am temut pentru viața mea, momentele în care tremura carnea pe mine. Prietenii s-au pierdut în multime, copiii plângeau, spectatorii au acaparat gazonul. Elicopterele survolau arena, oamenii se priveau pierduți, cu ochii în lacrimi.

Nu m-am mai putut stăpâni. S-a dovedit că exploziile din jurul stadionului au ucis 4 persoane și au rănit alte câteva, fiind provocate de teroriști sinucigași (în fața porții J; în ziua meciului am schimbat biletele din acea zona, găsind unele mai convenabile spre tribuna oficială...deci incredibil).

Am fost evacuati în condiții de siguranță, totuși, procedura fiind eficientă.

În centrul orașului însă a fost masacru. 130 de oameni nevinovați morți - la momentul în care scriu aceste rânduri - și alte câteva sute rănite. Un asemenea atac dezvăluie o dată-n plus fața josnică a terorismului.

Mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de mine - familiei și prietenilor de acasă, prietenilor și colegilor de aici care s-au unit pentru a afla starea fiecăruia. Pentru că nu suntem doar Capitala Modei sau Orașul Luminilor. Suntem orașul unit.”

Citește și:

TEROARE LA PARIS! Un jurnalist român se află în comă indusă după ce a fost grav rănit!

TEROARE LA PARIS. REMEMBER 2002. Atentatul din Teatrul moscovit DUBROVKA s-a soldat cu 170 de morți

ȘASE ATACURI TERORISTE LA PARIS. 126 de morți, 83 de răniți grav, 132 victime ușoare. FILMUL ATENTATELOR

Scene de groază la Paris! Ce povestesc martorii!

Reacția președintelui Klaus Iohannis despre atacurile din Paris!

Teroare în Paris: Autorii unuia dintre atacurile armate au strigat "Allah e cel mai mare!”

Franţa, lovită de terorişti. Înregistrare şocantă cu prima explozie

TEROARE LA PARIS. Butelii neexplodate găsite în afara arenei „Stade de France”... TEROARE LA PARIS: Atenționare de CĂLĂTORIE pentru Franța, unde s-a decretat stare de urgență: Ce recomandă MAE...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x