Antena Căutare

Teroristii incearca sa "invadeze" Facebook pentru a porni un "Jihad cibernetic"

Guvernul de la Londra avertizeaza ca al-Qaida a cerut un "Jihad cibernetic", existand multiple tentative ale teroristilor de a "invada" Facebook. Teroristii folosesc din ce in ce mai mult mediul on-line pentru a planifica si deghiza atacuri, urmand sa apara mai multe cazuri de "terorism cibernetic", avertizeaza ministrul de Interne britanic, Theresa May, citata de The Daily Mail.



Theresa May a declarat ca strategia de combatere a terorismului trebuie corelata cu dezvoltarea tehnologiei de comunicare, in special in mediul online. Ministrul a declarat ca exista un numar foarte mare de aplicatii si facilitati pe Internet care simplifica si augumenteaza capacitatea teroristilor de a transmite mesaje sau planifica atacuri.

Avertizarile privind pericolul teroristilor pe retelele de socializare apare in noua strategie anti-terorism prezentata de Ministerul de Interne din Marea Britanie.

Sursa: Antena3

FOTO: undhimmi.com

Un britanic a castigat 185 de milioane de euro la loteria Euro Millions... Traian Basescu, impins intr-un scandal diplomatic, din cauza unui hacker sarb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x