Antena Căutare

UPDATE! Teroristul kamikaze de la Burgas avea 25-30 de ani si vorbea rusa

Teroristul sinucigas de la Burgas ar fi fost ajutat de doi complici in comiterea atentatului asupra autocarului cu turisti israelieni, in urma caruia spate persoane si-au pierdut viata. De asemenea, potrivit presei bulgare atacatorul, care se presupune ca a intrat in Bulgaria din Romania si a locuit la Hotelul Perfekt din Varna impreuna cu o femeie, ar fi vorbit limba rusa.

UPDATE 18.30: Presupusul autor al atentatului sinucigas din Bulgaria avea intre 25 si 30 de ani, anunta medicul legist Galina Mileva, care a participat la autopsie, desi initial autoritatile anuntasera ca suspectul avea 36 de ani

Surse din cadrul politiei spun ca cei doi presupusi complici aveau misiunea sa il controleze si sa confirme atacul atacatorului sinucigas pe aeroportul Sarafovo din Burgas, Bulgaria.

Probe ADN ale presupusului atacator au fost trimise serviciilor de informatii din Statele Unite, insa pana in prezent nu s-a confirmat ca ar corespunde cu ale vreunui fost detinut de inchisoarea militara americana de la Guantanamo Bay (Cuba), asa cum s-a sugerat anterior. Informatiile au fost transmise Interpolului si serviciilor de securitate dintr-un numar de tari, insa identitatea presupusului terorist nu a fost stabilita.

Politia din orasul Varna cauta acum o femeie care ar avea legaturi cu atacatorul sinucigas, mai arata presa bulgara. Potrivit cotidianului Novinar, politia cauta o celula a miscarii siite libaneze Hezbollah pe teritoriul Bulgariei, in Muntii Pirin. Serviciiile speciale investigheaza daca organizatorii atacului de la Burgas asupra autobuzului au contactat comunitati musulmane din regiune.

Atentatul din Burgas, revendicat de gruparea Qaedat al-Jihad... A scapat de atentatul din Toronto, a murit la Denver!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x