Antena Căutare

“The New York Times” taxeaza continutul online din ianuarie 2011

Peste doar trei luni, cititorii “The New York Times” vor trebui sa plateasca pentru a avea acces la continutul online al publicatiei. Insa sefii acesteia nu par ingrijorati ca si-ar pierde cititorii de la 1 ianuarie 2011, ba dimpotriva

Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca NYTimes.com ramane o parte a "ecosistemului open web ", a declarat Janet Robinson, CEO al Times, la Forumul Mondial al Editorilor de la Hamburg, Germania.

Pana acum se stie ca Times lucreaza la dezvoltarea unei modalitati de plata pentru continutul online. Sunt luate in calcul mai multe variante, inclusiv una care ar comasa costul cu el al abonamentului pentru ziarul primit acasa, iar Bill Keller, executive editor al Times, a spus ca "taxa va fi modesta insa nu a fost fixata deocamdata".

De asemenea, ar putea fi adoptata strategia "primul click gratuit", prin care cititorii au acces la o prima pagina, inainte de a li se cere sa plateasca un tarif.

Foto: topnews.net.nz

Pericol iminent in Ungaria. Se asteapta o noua inundatie toxica... CEDO: Romania are la dispozitie 18 luni sa rezolve problema restituirii proprietatilor nationalizate in timpul comunismu...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x