Antena Căutare

“The New York Times” taxeaza continutul online din ianuarie 2011

Peste doar trei luni, cititorii “The New York Times” vor trebui sa plateasca pentru a avea acces la continutul online al publicatiei. Insa sefii acesteia nu par ingrijorati ca si-ar pierde cititorii de la 1 ianuarie 2011, ba dimpotriva

Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca NYTimes.com ramane o parte a "ecosistemului open web ", a declarat Janet Robinson, CEO al Times, la Forumul Mondial al Editorilor de la Hamburg, Germania.

Pana acum se stie ca Times lucreaza la dezvoltarea unei modalitati de plata pentru continutul online. Sunt luate in calcul mai multe variante, inclusiv una care ar comasa costul cu el al abonamentului pentru ziarul primit acasa, iar Bill Keller, executive editor al Times, a spus ca "taxa va fi modesta insa nu a fost fixata deocamdata".

De asemenea, ar putea fi adoptata strategia "primul click gratuit", prin care cititorii au acces la o prima pagina, inainte de a li se cere sa plateasca un tarif.

Foto: topnews.net.nz

Pericol iminent in Ungaria. Se asteapta o noua inundatie toxica... CEDO: Romania are la dispozitie 18 luni sa rezolve problema restituirii proprietatilor nationalizate in timpul comunismu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x