“The New York Times” taxeaza continutul online din ianuarie 2011

Peste doar trei luni, cititorii “The New York Times” vor trebui sa plateasca pentru a avea acces la continutul online al publicatiei. Insa sefii acesteia nu par ingrijorati ca si-ar pierde cititorii de la 1 ianuarie 2011, ba dimpotriva

Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca NYTimes.com ramane o parte a "ecosistemului open web ", a declarat Janet Robinson, CEO al Times, la Forumul Mondial al Editorilor de la Hamburg, Germania.

Pana acum se stie ca Times lucreaza la dezvoltarea unei modalitati de plata pentru continutul online. Sunt luate in calcul mai multe variante, inclusiv una care ar comasa costul cu el al abonamentului pentru ziarul primit acasa, iar Bill Keller, executive editor al Times, a spus ca "taxa va fi modesta insa nu a fost fixata deocamdata".

De asemenea, ar putea fi adoptata strategia "primul click gratuit", prin care cititorii au acces la o prima pagina, inainte de a li se cere sa plateasca un tarif.

Foto: topnews.net.nz

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri