Antena Căutare

Previziuni şocante despre tragedia de la World Trade Center, în care au pierit 3000 de suflete

În urmă cu exact 13 ani, pe 11 septembrie 2001, istoria omenirii avea să se schimbe radical. Atentatul pe care gruparea Al-Qaeda l-a pus la cale a dus la izbucnirea unui război ce nu se va termina prea curând.

Previziuni şocante despre tragedia de la World Trade Center, în care au pierit 3000 de suflete Galerie
Turnurile Gemene în flăcări

În urmă cu exact 13 ani, pe 11 septembrie 2001, istoria omenirii avea să se schimbe radical. Atentatul pe care gruparea Al-Qaeda l-a pus la cale a dus la izbucnirea unui război ce nu se va termina prea curând.

Nenorocirea care a dus la moartea a 3000 de persoane a semănat groază în întreaga lume, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel. Cu mult timp înainte ca toate acestea să se întâmple, tragedia a fost "văzută" de nenumărate ori, iar previziunile lui Nostradamus sunt printre cele mai cunoscute.

“Un foc zguduitor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou. Două roci mari vor purta urmele mult timp şi un alt râu se va înroşi." Asta scria francezul în urmă cu aproape 500 de ani. Experţii sunt de părere că "Oraşul Nou" este New York, iar rocile reprezintă Turnurile Gemene.

Un alt caz faimos este cel al surorilor Linda and Terry Jamison. În 1999, în timpul unei emisiuni difuzate la radio, spuneau: "Vedem un atac terorist asupra unei clădiri federale, în Carolina de Sud sau Georgia, în iulie 2002. De asemenea, tot în 2002 vedem asta şi la World Trade Center. Multă suferinţă."

Cu 13 ani înainte de tragedia din 11 septembrie, englezul Willie Gardner a făcut un desen uluitor. Fum, două avioane cu pasageri, flăcări, zgârie-nori şi un copil speriat...

„Îţi dă fiori. Nu am văzut niciodată la tatăl meu calităţile unui prezicător, dar e ca şi cum a văzut ce avea sa se întample în viitor. Este incredibil faptul că o imagine de acum 13 ani avea să devină o realitate atât de oribilă”, a declarat fiica artistului.

În 2011, Willie a părăsit această lume, iar misterul din spatele desenului uluitor a rămas nedesluşit. În prezent, imaginea este expusă la muzeul Grangemouth Community Education Unit, din Scoţia.

EXCLUSIV PE ANTENA PLAY poţi vedea imaginile care au făcut istorie, cu transmisiunile live din momentul în care s-au prăbuşit Turnurile Gemene!

TRAGEDIE! O moschee s-a prăbuşit în Pakistan. Cel puţin 24 de persoane au murit... 11 SEPTEMBRIE: Cel mai cumplit atac terorist din istorie seamănă durere! ''Am fost acolo să-i strâng mâna celui care de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x