Antena Căutare

Top 10 cele mai prost platite locuri de munca in SUA

Ce au in comun bucatarii, angajatii parcurilor de distractii si lucratorii agricoli din SUA? Au cele mai prost platite locuri de munca. Agentia Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca din SUA a realizat un top al celor mai prost platite joburi, relateaza huffingtonpost.com


Un domeniu de activitate foarte afectat este cel al restaurantelor. Angajatii din aceasta arie au inregistrat cele mai mari scaderi de salarii. Reducerile salariale sunt explicabile, si din cauza ca jumatate dintre americani au renuntat sa ma ia masa in oras in ultimii doi ani, conform unui sondaj recent.

Cresterea pe venit a americanilor a cazut drastic in ultimul deceniu in urma recesiunii. Venitul pe cap de locuitor a scazut cu circa 4%, intre primavara anului 2008 si al doilea trimestru al acestui an. De asemenea, venitul mediu de uz casnic a scazut cu 6.298 dolari intre 2000 si 2010, conform U. S. Census Bureau.

Iata top 10 al celor mai prost platite locuri de munca din SUA, conform Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca:


1.Lucrator agrigol
2.Casiera
3.Vanzator de bilete
4.Receptioner
5.Ospatar
6.Spalator de vase
7.Cofetar
8.Bucatar
9.Coafeza
10.Functionar public


Incident nuclear la un laborator de cercetari din SUA: 17 oameni iradiati... Extrema dreapta ia avant in Uniunea Europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x