Antena Căutare

Copilul tău nu ştie ce vrea de la Moşu'?! Experţii din Londra vin cu idei noi!

Până la Crăciun nu mai este atât de mult, iar producătorii de jucării sunt gata să-i ajute pe copiii care nu s-au hotărât ce daruri să-i ceară Moşului

Până la Crăciun nu mai este atât de mult, iar producătorii de jucării sunt gata să-i ajute pe copiii care nu s-au hotărât ce daruri să-i ceară Moşului

Experţii din Londra au alcătuit un top al noilor jucării, iar apoi i-au chemat şi pe copii să le testeze şi să-şi spună părerea.

Comercianţii se aşteaptă ca roboţii şi alte jucării de înaltă tehnologie să domine clasamentul vânzărilor, alături de câteva piese clasice ale genului. Cea mai dorită ar putea fi Zâna Zburătoare, care i-a fermecat pe cei mici ca şi pe cei mari.

Mica zâna este doar unul din roboţii mai mult sau mai puţin complicaţi oferiţi, în acest an, copiilor. Printre ei se numără peşti mecanici şi imaginare animale cu blană, dar cel mai mare succes promite să-l aibă un câine care face tumbe, pe nume Texter.

Băieţeii mai puţin interesaţi de animale de companie se pot distra cu o puşcă de jucărie care le oferă toate emoţiile tragerii asupra unor ţinte reale.

Nu lipsesc tabletele, destinate chiar şi preşcolarilor, pentru a-i obişnui cu gadget-urile de care nu se vor putea lipsi când vor fi mari. Astfel, se prevede că, în acest an, vânzările de tablete pentru copii vor însuma 80 de milioane de lire sterline. Producătorii se gândesc, însă, şi că Moş Crăciun ar putea avea bugetul limitat.

Topul jucăriilor a fost alcătuit de reprezentanţi ai marilor magazine britanice de profil, iar copiii le-au putut testa la o expoziţie din centrul Londrei.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

În Marea Britanie foştii câini poliţişti iau... pensii!... Margaret Mitchell. Tragica poveste a scriitoarei căreia i-au crescut aripi de timpuriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x