Antena Căutare

Toţi banii din lume nu l-au ferit de TRAGEDIE. Un MULTIMILIONAR a murit într-un ACCIDENT STUPID

Co-fondatorul HNA Group, un conglomerat care detine a patra cea mai mare companie aeriana din China, a murit in timpul unei deplasari in Franta.

Toţi banii din lume nu l-au ferit de TRAGEDIE. Un MULTIMILIONAR a murit într-un ACCIDENT STUPID Galerie
milionar chinez

Co-fondatorul HNA Group, un conglomerat care deţine a patra cea mai mare companie aeriană din China, a murit în timpul unei deplasări în Franţa.

Selfie-ul se dovedeşte din ce în ce mai periculos. După ce zeci de adolescenţi şi-au pierdut viaţa încercând să obţină cea mai reuşită poză, fenomenul pare să îi fi cuprins şi pe cei maturi.

Wang Jian, milionarul chinez de 57 de ani, a suferit “răni grave” după ce a căzut de la o înălţime de câţiva metri, în Provence, informează un comunicat transmis de HNA Group.

Toţi banii din lume nu l-au ferit de TRAGEDIE. Un MULTIMILIONAR a murit într-un ACCIDENT STUPID

milionar chinez

Conform agenţiei media France Bleu, Wang a căzut de la o înălţime aproximativ 12 metri, în timp ce încerca să facă fotografii de pe un zid din Bonnieux, un orăşel faimos pentru priveliştea spectaculoasă.

Wang Jian este absolvent al Universităţii de Aviaţie Civilă din China şi are un masterat obţinut de la Maastricht School of Management din Olanda.

Ucigașă la 92 de ani! Motivul pentru care o pensionară și-a împușcat fiul. „Mi-ai luat viața, așa că acum o iau și eu pe... ACCIDENT aviatic MISTERIOS în Polonia. Pilotul avionului care s-a prăbușit era extrem de bine pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x