Antena Căutare

Tragedia aviatică din Iran a adus doliul în șapte țări. Ce naționalitați aveau pasagerii

Un avion ucrainean s-a prăbușit la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aeronava Boeing 737-800 aparţinea companiei Ukraine International Airlines şi se îndrepta spre Kiev. La bord se-au aflat 176 de persoane. Nu există niciun supraviețuitor.

Tragedia aviatică din Iran a adus doliul în șapte țări. Ce naționalitați aveau pasagerii
Șapte țări își plâng morții în urma tragediei din Iran | express.co.uk

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a anunţat naţionalităţile celor 176 de oameni aflaţi la bordul avionului Boeing. 82 dintre cei care au murit erau iranieni, în timp ce 63 de oameni erau din Canada, 11 din Ucraina (inclusiv cei 9 membri ai echipajului), 10 din Suedia, 4 din Afganistan, 3 din Germania şi 3 din Marea Britanie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit mediafax.ro, autorităţile din Iran au declarat că 147 de iranieni se aflau la bordul aeronavei, ceea ce înseamnă că mulţi dintre oameni aveau dublă cetăţenie. Preşedintele ucrainean Volodomir Zelenski a transmis într-un comunicat că Ucraina încearcă să stabilească circumstanţele producerii accidentului şi numărul morţilor. „Sincere condoleanţe familiilor şi apropiaţiilor tuturor pasagerilor şi membrilor echipajului”, a adăugat Zelenski.

Citește și: 180 de oameni au murit după prăbușirea avionului Boeing în Iran. Primele imagini de la locul dezastrului

Un bărbat fugar, căutat după ce a deschis focul asupra unor copii care au aruncat cu bulgări de zăpadă în maşina sa şi a... Atacurile cu rachete contra americanilor în Irak sunt insuficiente şi este esenţial să se pună capăt prezenţei SUA în O....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x