Antena Căutare

Tragedie! 5 MORȚI după PRĂBUȘIREA unui elicopter la New York

Un elicopter s-a prăbușit, duminică, la New York. Poliţia din oraşul american a anunţat că toţi cei cinci pasageri ai elicopterului care s-a prăbuşit în apele estuarului East River au murit. Aparatul a căzut în apele râului care separă Manhattanul de Long Island, iar pilotul este singurul supraviețuitor. 

Un elicopter s-a prăbușit, duminică, la New York. Poliţia din oraşul american a anunţat că toţi cei cinci pasageri ai elicopterului care s-a prăbuşit în apele estuarului East River au murit. Aparatul a căzut în apele râului care separă Manhattanul de Long Island, iar pilotul este singurul supraviețuitor.

Aeronava, la bordul căreia se aflau şase persoane, aparţinea companiei de turism Liberty Helicopters și fusese închiriată pentru realizarea unor fotografii deasupra metropolei.

Autorităţile americane au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-au produs accidentul aviatic.

Pentru salvarea pasagerilor a fost nevoia de intervenţia scafandrilor, întrucât epava elicopterului s-a scufundat destul de rapid după prăbuşire, până la adâncimea de 15 metri.

Daniel Nigro, un oficial din cadrul departamentului de pompieri, a declarat că operaţiunea de salvare a fost una dificilă, întrucât scafandrii au fost nevoiţi să taie şi îndepărteze centurile de siguranţă cu care erau legaţi pasagerii, confruntându-se şi cu o temperatură scăzută a apei.

Bilanț tragic după prăbuşirea unui elicopter la New York: doi morţi şi trei răniţi . Pe un frig năprasnic, scafandrii au... Imagini terifiante! Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbuşit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x