Antena Căutare

Tragedie. 68 de persoane au murit într-un incendiu produs aseară în Valencia. Victimele sunt deținuți!

În total, 68 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un "presupus incendiu" în comisariatul principal din Valencia, nordul Venezuelei, a anunţat miercuri procuratura, în timp ce un ONG a relatat despre o revoltă la care au luat parte zeci de deţinuţi, scrie AFP, citat de Agerpres.

"În faţa teribilelor evenimente petrecute în comisariatul principal al statului Carabobo, unde un presupus incendiu a făcut 68 de morţi, am desemnat patru procurori (...) pentru a lămuri ce s-a întâmplat", a declarat pe contul său de Twitter procurorul general, Tarek William Saab.

"Potrivit primelor elemente ale anchetei, 66 de bărbaţi şi-au pierdut viaţa, precum şi două femei aflate în vizită" la deţinuţi, a adăugat magistratul.

El a afirmat că doreşte "să clarifice imediat aceste evenimente dureroase care au îndoliat zeci de familii venezuelene şi să stabilească responsabilităţile" în această tragedie.

Anterior, ONG-ul Una Ventana a la Libertad (O fereastră către libertate) relatase despre 78 de morţi, în majoritate deţinuţi, în cursul unei revolte care a izbucnit miercuri dimineaţă în celulele principalului comisariat din Valencia, capitala statului Carabobo.

"Unii au murit arşi, iar alţii asfixiaţi", a declarat pentru AFP Carlos Nieto, directorul acestui ONG care apără drepturile deţinuţilor.

Carlos Nieto a amintit şi el despre moartea a "două femei aflate în vizită la deţinuţi".

Imagini impresionante! O fetiță de doar 10 ani s-a aruncat de la balcon într-un moment de panică. Locuința era cuprinsă ... Românul care are Spania la picioare! A găsit 2.100 de euro și s-a dus la Poliție. ”L-am obligat să ia recomensa, prin le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x