Antena Căutare

Tragedie aviatică. Zeci de morți în urma prăbuşirii unui avion de pasageri, în Sudanul de Sud

Cel puţin 17 persoane au murit, duminică, în urma prăbuşirii unui avion de pasageri în Sudanul de Sud, a anunţat ministrul informaţiilor publice sud-sudanez Taban Abel, transmit Reuters.

Cel puţin 17 persoane au murit, duminică, în urma prăbuşirii unui avion de pasageri în Sudanul de Sud, a anunţat ministrul informaţiilor publice sud-sudanez Taban Abel, transmit Reuters.

Avionul, care a căzut într-un râu, efectua un zbor între aeroportul internaţional din capitala sud-sudaneză Juba şi oraşul Yirol.

''Avionul s-a prăbuşit, 17 persoane au murit şi există trei supravieţuitori'', a declarat Abel pentru Reuters. În aparatul de zbor se aflau în total 22 de persoane, dintre care două sunt date dispărute.

Unul dintre supravieţuitori, un medic italian care lucru pentru un ONG, se află în stare critică şi este supus unei intervenţii chirurgicale la spitalul din Yirol.

În ultimii ani în Sudanul de Sud s-au înregistrat mai multe accidente aviatice. În 2017, patru pasageri au fost răniţi după ce un avion a lovit o autospecială, fiind cuprins de flăcări. Zeci de persoane au murit în 2015 din cauza prăbuşirii unui avion-cargo de fabricaţie rusească, la scurt timp după decolarea sa de pe aeroportul din Juba.

Șocant! Au căzut pe șinele de la metrou: Trenul a trecut peste o mamă și bebelușul său, la Londra!... Imagini teribile de la fața locului! Preşedintele Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x