Antena Căutare

TRAGEDIE. Cel puțin 35 de morți după ce un autocar a căzut într-o prăpastie!

Cel puţin 35 de persoane au murit miercuri în Peru după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de circa 80 de metri, pe o şosea de pe Coasta Pacificului, a anunţat poliţia, potrivit France Presse.

Bilanţul de până acum al accidentului de autocar este de 35 de morţi şi 20 de răniţi, a scris pe Twitter Ministerul peruan de Interne.

Conform agenţiei de presă Andina, accidentul s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri la kilometrul 780 pe Şoseaua Panamericană în regiunea Arequipa, în sudul ţării.

În imaginile difuzate de agenţia de presă se vede autocarul căzut în prăpastie, zdrobit în urma impactului violent şi înconjurat de hainele şi obiectele călătorilor.

Autocarul plecase din oraşul de coastă Chala, de la malul Pacificului, şi se îndrepta spre Arequipa, conform presei din Peru.

Este al doilea accident major din acest an de pe şoselele din Peru. La 2 ianuarie, un autocar a căzut de pe o faleză înaltă de o sută de metri, după ce a fost atins de camion pe Şoseaua Panamericană, la 45 de km nord de Lima. Accidentul s-a soldat cu 52 de morţi.

ÎNFIORĂTOR! Cadavrele pasagerilor avionului prăbușit în Iran, coborâte din munți în brațe de echipele de salvare... S-a stins una dintre cele mai influente figuri ale religiei din toate timpurile. Billy Graham a murit în această după am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x