Antena Căutare

Zeci de morți și sute de răniți, la înmormântarea lui Soleimani. Avertismentul lansat de Iran: ”Dacă mai fac vreun pas înainte, vom incendia toate locurile pe care ei le iubesc!”

Imagini cumplite au fost surprinse în mijlocul mulţimii terifiate, unde peste un milion de oameni se aflau pe străzile oraşului Kerman, când s-a instalat panica. Disperaţi să ajungă cât mai aproape de sicriul generalului Qassem Soleimani, sute de iranieni s-au călcat în picioare. Paramedicii au alergat printre victime, încercând din răsputeri să salveze vieţi.

Pentru a scăpa din haosul creat, mulţi s-au refugiat pe stânci. Agenţiile internaţionale anunţă că cel puţin 50 de oameni au murit, alţi 200 au fost răniţi chiar în momentul în care îl conduceau pe generalul Soleimani pe ultimul drum, în oraşul său natal. Urma să fie îngropat într-un cimitir al martirilor. Deocamdată nu se ştie când va avea loc înmormântarea.

Omenirea, în pericol! Războiul a început deja! Donald Trump, avertisment șocant: „Vom lovi foarte rapid și foarte dur”

Pentru prima oară de la izbucnirea crizei din Orientul Mijlociu, preşedintele României vine cu un mesaj alarmant: ”Situația din Irak ne privește, fiindcă noi avem foarte mulți cetățeni români care trăiesc și muncesc în zona Orientului Mijlociu, avem oameni și în Irak, avem oameni și în alte țări din zonă.”, a spus el.

Cei 14 militari români, aflaţi în misiune în Irak, vor fi relocaţi într-o altă bază NATO.

Situaţia devine tot mai tensionată. Printr-o lege votată în unanimitate, Parlamentul de la Teheran a etichetat fiecare militar american drept terorist. Şeful Consiliului iranian de Securitate a anunţat că a întocmit 13 scenarii de răzbunare, iar cel mai. "blând" dintre ele a fost numit un "coşmar istoric".

Pregătiri de un război mondial?! NATO, reuniune de urgență după conflictul dintre SUA și Iran

”Dacă mai fac vreun pas înainte, vom incendia toate locurile pe care ei le iubesc. Şi ei ştiu care sunt acelea!”, a fost avertismentul lansat de Hossein Salami, liderul Gărzilor Revoluționare din Iran.

Statele Unite răspund cu o demonstraţie de forţă. Au trimis şase bombardiere către o bază militară secretă din Oceanul Indian. Un oficial american, citat de CNN, spune că aeronavele de luptă sunt gata să acţioneze în orice moment, dacă va fi necesar.

Momentul sfâșietor în care o fetiță de un an e surprinsă în timp ce se juca lângă sicriul tatălui ei, un pompier mort în... Un avion s-a prăbușit în urmă cu puțin timp. 180 de pasageri se aflau la bord! Echipele de salvare au ajuns la fața locu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x