Antena Căutare

Tragedie în lumea televiziunii: S-A SINUCIS! Un concurent de la o emisiune tv a lăsat un mesaj șocant pe Facebook: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au urmat în această călătorie!”

A fost unul dintre protagoniștii unui cunoscut reality show difuzat de televiziunile din Statele Unite. L.B. Boner este bărbatul supraponderal devenit cunoscut în întreaga lume după ce a participat la emisiunea "My 600-lb Life" și care zilele trecute a fost găsit fără suflare.

Opinia publică de peste Ocean a fost șocată de anunț, iar astăzi a apărut și o varinată oficială a cauzei morții. L.B. Boner s-a sinucis cu propria-i armă, nu înainte de a posta un mesaj înfiorător pe facebook: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit în această călătorie, celor care m-au iubit, celor care m-au încurajat. Demonii din mintea mea îmi dau pace”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Veste CRUNTĂ. Soția președintelui, diagnosticată cu cancer la sân! Informația a răsuflat în presă!... TRAGEDIE pentru o tânără familie! O mamă și fetița sa de doar 18 luni, ucise într-un raid aerian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x