Antena Căutare

Tragedie in Oceanul Indian: peste 300 de persoane disparute dupa naufragiul unui feribot

Un feribot cu aproximativ 600 de persoane la bord si care se deplasa intre doua insule ale arhipelagului Zanzibar (Tanzania) a naufragiat in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat un oficial guvernamental local, adaugand ca 250 de persoane au fost salvate, relateaza AFP.

"Am reusit pana acum sa salvam 250 de persoane, inclusiv 20 de copii (dar) operatiunile de salvare intarzie din cauza lipsei de echipament", a declarat pentru AFP Issa Gavu, secretar de stat adjunct in Ministerul Infrastructurii si Comunicatiilor.

Feribotul MV Spice Island se deplasa intre insula principala din Zanzibar, Unguja, si Pemba, doua dintre cele trei insule care formeaza arhipelagul Zanzibar, o entitate semiautonoma din Tanzania, in largul Oceanului Indian.

Vaporul a plecat in jurul orei locale 21.00 din insula Unguja si a naufragiat patru ore mai tarziu.

Sursa: Jurnalul National

Al Qaeda pregateste atentate cu ajutorul unor cetateni americani!... Berlusconi: UE este un organism foarte mare cu un cap foarte mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x