Antena Căutare

TRAGEDIE în Thailanda, unde mai mulți copii sunt blocați într-o peșteră inundată! A murit în timpul misiunii de salvare

Un fost scafandru al Marinei Thailandeze care era voluntar în misiunea de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului lor ce sunt captivi într-o peşteră din nordul Thailandei, a murit, potrivit unui anunț al guvernului.

Un fost scafandru al Marinei Thailandeze care era voluntar în misiunea de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului lor ce sunt captivi într-o peşteră din nordul Thailandei, a murit, potrivit unui anunț al guvernului.

Saman Kunan, în vârstă de 38 de ani, a murit la ora locală 02.00 din cauza lipsei de oxigen în timp ce încerca să revină la un centru de comandă subteran, conform guvernatorului adjunct Passakorn Boonyalak.

Centrul de comandă este situat la doi kilometri distanţă în peşteră, unde o echipă de fotbal de copii şi antrenorul lor sunt blocaţi de aproape două săptămâni.

Kunan se întorcea după ce a livrat tuburi de oxigen în caverna unde erau prinşi băieţii şi a rămas fără aer în timp ce se afla sub apă.

„Scufundările sunt mereu pline de riscuri. Este posibil să fi leşinat dar va trebui să aşteptăm autopsia”, a declarat şeful Puşcaşilor Marini, Aphakorn Yookongkaew.

O operaţiune la nivel înalt are loc pentru a-i salva pe copii şi pe antrenorul lor, fiind prezenţi la faţa locului zeci de puşcaşi marini thailandezi şi experţi internaţionali pentru a găsi o modalitate de a elibera persoanele captive.

Copiii şi antrenorul lor au fost daţi dispăruţi pe 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat în peşteră şi au rămas blocaţi după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.

Greșeala care ar fi putut fi fatală pentru cei 12 copii captivi într-o peșteră din Thailanda! Ce au făcut salvatorii vol... Ucigașă la 92 de ani! Motivul pentru care o pensionară și-a împușcat fiul. „Mi-ai luat viața, așa că acum o iau și eu pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x