Antena Căutare

TRAGEDIE! O moschee s-a prăbuşit în Pakistan. Cel puţin 24 de persoane au murit

O moschee din oraşul Lahore din estul Pakistanului s-a prăbușit, în urma incidentului cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa, au informat autorităţi locale citate de AFP.

O moschee din oraşul Lahore din estul Pakistanului s-a prăbușit, în urma incidentului cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa, au informat autorităţi locale citate de AFP.

Nu sunt cunoscute cauzele exacte ale prăbuşirii acoperişului nu sunt cunoscute, dar oficialii locali au sugerat o legătură cu inundaţiile din ultima vreme, în urma ploilor diluviene.

Echipele de salvare au avertizat că bilanţul victimelor ar putea creşte, pentru că 40 de persoane se aflau în moschee în momentul producerii tragediei și au rămas prinşi sub dărâmăturile din cartierul sărac Daroghawala.


Pakistanul, în special provincia Penjab, a cărei capitală este Lahore, a fost puternic afectat de ploile torenţiale musonice, care au lăsat în urma 231 de morţi şi au devastat sute de localităţi şi au inundat terenuri agricole în ultima săptămână.

În 2012, 20 de persoane au pierit în urma prăbuşirii unei uzine de vaccinuri pentru animale la Lahore, oraş de aproximativ zece milioane de locuitori, situat la peste 250 km sud-est de capitala Islamabad, în apropiere de graniţa cu India.

În sfârșit o VESTE BUNĂ! Vezi LIVE întoarcerea lui Michael Schumacher acasă... Previziuni şocante despre tragedia de la World Trade Center, în care au pierit 3000 de suflete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x