Antena Căutare

Tragediile de pe şosele nu se mai termină. Un nou ACCIDENT GRAV cu români s-a produs în Ungaria!

După accidentul din Ungaria care a şocat o ţară întreagă, o nouă tragedie în care sunt implicaţi români a avut loc pe şoselele din afara graniţei. 

După accidentul din Ungaria care a şocat o ţară întreagă, o nouă tragedie în care sunt implicaţi români a avut loc pe şoselele din afara graniţei.

Zece persoane au fost rănite, pe o şosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule - un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi o maşină din Slovacia, anunţă Poliţia ungară.

Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţului Hajdú-Bihar, Kamilla Plásztán-Kopcsa, a declarat că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 42, între localităţile Mezőpeterd şi Berettyóújfalu, din apropierea graniţei cu România.

Dezastru ecologic în Statele Unite. Petrolul ar putea ajunge la locuințele din apropiere din cauza inundațiilor... Caz INEDIT. Toți polițiștii dintr-un oraș au fost ARESTAȚI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x