Antena Căutare

TRAGIC! Cântăreața Sia diagnosticată cu o boală neurologică rar întâlnită! Cum se manifestă această maladie

Cântăreaţa Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi că suferă de dureri cronice, dar spune că a vrut să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave, potrivit contactmusic.com.

O maladie neurologică rară îi încearcă greu viața cântăreței Sia care a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers Danlos. Aceasta a anunțat că suferă de dureri cronice, dar spune că a vrut să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave, potrivit contactmusic.com.

Sia a declarat în repetate rânduri că s-a chinuit de-a lungul timpului cu dependența de medicamente pe care le combina cu alcool. Medicamentele se luau doar cu prescripție medicală și cel mai probabil i-au afectat foarte mult starea de sănătate.

Cântăreața a concertat în București în august 2016 când a ridicat în picioare zeci de mii de oameni cu melodii celebre, precum: „Chandelier” și „Elastic Heart”.

Artista în vârstă de 43 de ani a scris într-un mesaj publicat pe Twitter: „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 - 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului, scrie Mediafax.

Artista a apărut mereu în public cu o coafură care în general nu-i dezvăluie chipul care e afectat de boală.

Trump afirmă că a decis să retragă trupele din nordul Siriei pentru că vrea să-i lase pe turci şi kurzi ”să rezolve situ... ONU ”se pregăteşte de ceea ce este mai rău” în privinţa unei ofensive turce în Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x