Antena Căutare

Traian Basescu, impins intr-un scandal diplomatic, din cauza unui hacker sarb

Despre Romania stim cu totii ca nu recunoaste independenta autoproclamata a provinciei Kosovo. Ce nu stiam era de unde provin o serie de declaratii care au circulat marti pe Internet, atat in Kosovo, cat si in Albania, dar iata ca si pe un site in limba italiana, julienews.it, potrivit carora presedintele Traian Basescu ar fi declarat presei din Romania ca tara noastra nu recunoaste independenta Kosovo, catalogandu-i pe albanezi drept "tigani de rahat” si "gunoaie”.





"presedintele Traian Basescu a definit declaratia unilaterala a independentei Kosovo drept un act ilegal si ca albanezii sunt toti de rahat, precum tiganii", "afirmatiile presedintelui Basescu sunt scandaloase in viziunea Guvernului albanez".

"in curand va fi retrasa si reprezentanta diplomatica a Romaniei de la Pristina".

"Un hacker sarb era sa declanseze un scandal diplomatic intre Romania si Albania si a reusit sa activeze diplomatii celor doua tari marti".



Vezi aici reactia MAE roman faca de acest scandal!


Teroristii incearca sa "invadeze" Facebook pentru a porni un "Jihad cibernetic"... Obama nu garanteaza plata pensiilor daca nu se ajunge la un acord pentru ridicarea plafonului de indatorare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x