Antena Căutare

Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, și-au ales trăsura pentru ziua nunții lor

Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și logodnica sa, Meghan Markle, și-au ales trăsura cu care se vor plimba pe 19 mai, în ziua nunții lor. Ei au preferat o caleașcă descoperită, scrie Reuters.

Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și logodnica sa, Meghan Markle, și-au ales trăsura cu care se vor plimba pe 19 mai, în ziua nunții lor. Ei au preferat o caleașcă descoperită, scrie Reuters.

Logodnicii au anunțat, miercuri, că abia așteaptă plimbarea lor cu trăsura prin Windsor, care va avea loc în urma cununiei religioase. Cei doi au ales o trăsură Ascot Landau descoperită.

„Prințul Harry și Meghan Markle sunt nerăbdători să facă această plimbare, sperând că aceasta le va permite să își manifeste recunoștința tuturor persoanelor care vor fi prezente pe străzile din Windsor pentru a se bucura de eveniment”, a transmis Palatul Kensington.

Mirii vor începe plimbarea cu această trăsură de la castelul Windsor. În cazul în care va ploua, cei doi vor face plimbarea cu o trăsură de rezervă, acoperită.

Kensington Palace a mai transmis că această caleașcă va fi trasă de cai din rasa Windsor Grey. Cai din această rasă au fost înhămați la trăsuri ale unor monarhi și membri ai familiei reginei Victoria în secolul al XIX-lea. Trăsura mirilor va fo escortată de membri ai Household Cavalry Mounted Regiment.

Din colecția Royal Mews fac parte peste 100 de trăsuri, dintre care cinci Ascot Landau. Prințul Harry s-a plimbat într-una dintre aceste trăsuri cu ocazia nunții fratelui său mai mare, prințul William, care s-a căsătorit în 2011 cu Kate Middleton. la acel eveniment, prințul Harry a fost cavaler de onoare. La rândul lui, prințul William va fi cavaler de onoare pentru fratele său, declarând recent pentru presa britanică, cu ironie, că „răzbunarea este dulce”.

GAFĂ. Cum a numit-o Emmanuel Macron pe soția prim-ministrului Australiei, într-o vizită oficială... Internată în spital, o bătrânică le-a cerut o cană cu apă asistentelor. Ce a primit, în schimb,este şocant. După ce a bă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x