Antena Căutare

Tratament "minune" produs in China: Pastilele cu pudra obtinuta din carne de bebelusi

Autoritatile vamale sud-coreene au confiscat 17.500 de pastile din pudra de carne de bebelusi, aduse din China in ultimele noua luni.

Pudra de carne de om, care provine de la copii decedati si din embrioni, se vinde pe piata neagra si este considerata a fi energizant si afrodisiac. Insa specialistii sustin ca substantele comercializate ilegal sunt pline de bacterii si reprezinta un risc pentru sanatate.

Procedura se desfasoara in China, unde cadrele medicale corupte dau bani spitalelor atunci cand bebelusii sunt avortati sau nascuti decedati, pentru a putea face rost de ingredientele necesare pastilelor "minune".

"S-a confirmat prin studii ca aceste capsule contin substante periculoase pentru corpul uman, precum bacterii. Trebuie sa luam masuri drastice pentru protejarea sanatatii publice", a declarat un oficial vamal sud-coreean.

Capsulele cu pudra de carne de om au fost dezvaluite anul trecut, intr-un documentar al Televiziunii publice sud-coreene.

Sursa / Foto: Daily Mail

Bomba falsa, introdusa de jurnalistii britanici in Satului Olimpic din Londra... Schimbarea Guvernului de la Bucuresti, in presa internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x