”Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor”. Bărbatul care a intrat cu o maşină în mulţimea din Times Square a mărturisit că a auzit voci

 
+2 click pentru
galerie

Suspectul Richard Rojas a condus joi după-amiază o maşină în mulţimea din Times Square, ucigând o tânără şi rănind alte 22 de persoane. Însă, acesta le-a mărturisit anchetatorilor că a auzit voci înainte de incident, transmite BBC.

Principalul suspect este un veteran al forţelor navale şi a fost arestat în trecut de două ori pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate. De asemenea, acesta le-a spus anchetatorilor că se aştepta să moară în Times Square, scrie new.ro.

Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor”, a declarat Rojas.

Între timp, autorităţile au reuşit să o identifice pe tânăra decedată în urma incidentului, fiind vorba de Alyssa Elsman (18 ani). Aceasta vizita metropola newyorkeză alături de familia sa, fiind originară din Michigan. Printre răniţi se numără şi sora în vârstă de 13 ani a Alyssei Elsman.

Autorităţile americane nu cred că este vorba de un incident de natură teroristă, deşi există asemănări cu atentatele teroriste din Londra, Nisa, Berlin şi Stockholm. Richard Rojas are un adevărat cazier penal, fiind arestat la începutul lunii pentru ameninţarea unui bărbat cu un cuţit.

În urmă cu doi ani, acesta a fost arestat pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate, iar în 2013 a petrecut două luni într-o închisoare militară din Carolina de Sud. De asemenea, în 2012 a atacat un taximetrist de la baza navală din Florida. În timpul atacului, acesta a ţipat că ”viaţa mea s-a terminat” şi a ameninţat că-i va ucide pe poliţisti.

Rojas a fost arestat şi în urmă cu nouă ani pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate.

Credit foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe