Antena Căutare

Trei dintre vaduvele lui Osama bin Laden, acuzate ca au patruns ilegal in Pakistan

Trei dintre vaduvele liderului Al-Qaeda, Osama bin Laden, au fost inculpate pentru ca au patruns ilegal in Pakistan. Cele trei femei se afla in prezent in detentie, a anuntat ministrul pakistanez de Interne, citat de AFP.

Potrivit ministrului Rehman Malik, femeile sunt de nationalitate yemenita si saudita. Acuzatia de "intrare ilegala" pe teritoriul pakistanez "nu a fost inregistrata decat impotriva adultilor", a explicat Malik. "Ele isi pot lua un avocat si au toata libertatea sa-si sustina cazul in justitie", a adaugat el.


La 2 mai 2011, un comando al unitatii de elita americane Navy Seals a ajuns cu elicopterul in cursul noptii la Abbottabad, un oras garnizoana din apropiere de Islamabad, si l-a ucis pe Osama bin Laden, precum si pe unul dintre fiii sai adulti si doi dintre mesagerii sai.

Cea mai tanara dintre sotiile sale, o yemenita, precum si sotia unuia dintre mesageri au fost ranite prin impuscare.

Islamabadul si Washingtonul au afirmat intotdeauna ca autoritatile pakistaneze nu fusesera informate cu privire la acest raid.

foto: themoderatevoice.com

Peste 600 de cutremure s-au resimtit in Japonia, in ultimul an... VIDEO! Bataie intr-o sala de judecata din SUA. Rudele unei tinere omorata au incercat sa-si faca singure dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x