Antena Căutare

Trei disparuti, dupa ce o nava a naufragiat in Marea Neagra

Noua marinari au fost salvati si alti trei au fost dati disparuti dupa ce un cargou sub pavilion mongol a naufragiat luni in Marea Neagra, in apropiere de peninsula ucraineana Crimeea, a anuntat Ministerul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP.

Noua persoane - opt rusi si o ucraineana - care se aflau intr-o barca de salvare au fost gasite, dintr-un total de 12, a precizat serviciul de presa al departamentului regional al ministerului, intr-un comunicat.

Echipele de salvare continua cautarile in mare si pe litoral pentru gasirea celor trei disparuti - doi rusi si un ucrainean -, potrivit comunicatului.

"Cautarile sunt complicate de vizibilitatea redusa" si de conditiile meteorologice nefavorabile, potrivit sursei citate.
Cargoul Vasili, incarcat cu fier, naviga de-a lungul coastei ucrainene de la Odesa (Ucraina) catre Georgia.

Prinsa intr-o furtuna, nava a lansat un semnal de alerta la ora locala 04.38 (04.38 ora Romaniei), cand se afla in stramtoarea Kerci, ce leaga Marea Neagra de Marea Azov, potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta.

Arnold Schwarzenegger a discutat pe Twitter cu Dmitri Medvedev... Premiul Nobel pentru Economie, obtinut de doi americani si un britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x