Antena Căutare

Trei fetițe românce au fost ucise pe o autostradă din Statele Unite ale Americii! Au fost aruncate din mașină! Mama lor, disperată! Imagini cumplite! Video

Trei surori românce au fost ucise într-un accident ce a avut loc pe o autostradă din Statele Unite ale Americii. Fetiţele se aflau într-o maşină condusă de mama lor când un şofer de camion a făcut o manevră imprudentă.

Trei surori românce au fost ucise într-un accident ce a avut loc pe o autostradă din Statele Unite ale Americii. Fetiţele se aflau într-o maşină condusă de mama lor când un şofer de camion a făcut o manevră imprudentă.

Olivia, Angelina şi Julia se aflau în microbuzul familiei, alături de fratele şi surorile lor. La volan era mama lor, în vârstă de 35 de ani. Circula regulamentar pe o autostradă din Missouri, când un camion a ieşit de pe banda de urgenţă exact în faţa ei.

Românca a încercat disperată să evite un dezastru. A tras de volan ca să evite coliziunea, a pierdut controlul, a lovit partea din faţă a camionului, apoi a lovit parapetul.

Deşi toţi cei opt membri ai familiei aflaţi în maşină purtau centuri de siguranţă, fetiţele cu vârste între șase și opt ani au fost aruncate din microbuz de forţa impactului.

Medicii mobilizaţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a le salva vieţile.

Poliţiştii spun că nu au mai văzut un astfel de accident pe autostradă.

„Parapetul este acolo ca să prevină blocarea prin accident a ambelor sensuri de mers. Aşa că dacă pierzi controlul când mergi spre vest, nu vei intra în coliziune frontală pe sensul spre est. Astăzi chiar asta s-a întâmplat”, a spus un polițist, Sam Carpenter.

Mama în vârstă de 35 de ani şi ceilalţi cinci copii ai săi au fost răniţi, însă vieţile lor sunt în afara oricăurui pericol. Se află acum într-un spital din Springfield.

Românii sunt originari din Arad şi sunt stabiliţi de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii. Membrii comunităţii româneşti din Missouri au început deja o strângere de fonduri.

Cuba a amnistiat 2.604 de deţinuţi. Aceștia au executat cel puțin o treime din sentință... Vulcanul Etna a erupt din nou! Aeroporturi închise, din cauza cenușii vulcanice. Imagini spectaculoase! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x