Antena Căutare

Trei persoane au fost arestate în Germania, după atentatele din Paris!

Trei persoane au fost arestate în Alsdorf, oraș în vestul Germaniei, în legătură cu atacurile teroriste de vinerea trecută din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți, informează marți poliția germană, transmite DPA.

Trei persoane au fost arestate în Alsdorf, oraș în vestul Germaniei, în legătură cu atacurile teroriste de vinerea trecută din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți, informează marți poliția germană, transmite DPA, citată de Agerpres.

Am primit informații că unul dintre fugarii care aveau legătură cu (atentatele de la) Paris s-ar putea afla în zona noastră', a declarat pentru DPA un purtător de cuvânt al poliției.

Poliția a refuzat să ofere informații despre identitatea sau naționalitatea celor trei persoane, arestate de către forțele speciale germane. Orașul Aachen se află în apropiere de granița Germaniei cu Belgia și Olanda.

Atentatele din Paris: Teroristul Salah Abdeslam a fost capturat... Un islamist francez este reprezentantul reţelei Stat Islamic care a revendicat atentatele de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x