Căutare Live

Trei vaci a fost luate pe sus de un uragan Dorian. Acestea au înotat pentru a se salva

Trei vaci au fost luate de ape în timp ce pășteau liniștite pe câmpl. Se pare că acestea au fost găsite vii după ce, aparent, au înotat pentru a se salva. Totul s-a întâmplat pe o insulă din statul american Carolina de Nord, în timpul uraganului Dorian

Trei vaci au fost luate de ape în timp ce pășteau liniștite pe câmpl. Se pare că acestea au fost găsite vii după ce, aparent, au înotat pentru a se salva.

Acestea erau într-o cireadă care păştea pe insula Cedar, dar au fost luate de ape în septembrie, de către un „mini-tsunami” generat de Dorian.

S-a crezut că vacile au murit, dar ele au fost observate în rezervaţia Cape Lookout National Seashore Park din Outer Banks. În prezent sunt elaborate planuri de transport pentru rumegătoare. Oficialii parcului au spus că ei cred că cele trei vaci au înotat în jur de 8 kilometri, pentru a ajunge la insulele din Outer Banks.

Aceştia au mai precizat că animalele au fost norocoase că nu au fost trase în Oceanul Atlantic, cum s-a întâmplat cu mai mulţi cai sălbatici.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Vremea o ia razna. Europa, sub cod roșu. Atenționare de călătorie în Portugalia: "Valuri uriașe a înghițit un oraș&...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri