Antena Căutare

Tripoli: Rebelii au descoperit un aeroport secret si o aeronava de lux, folosite numai de Gaddafi si apropiatii sai

Tot mai multe secrete ale lui Gaddafi incep sa iasa la lumina. Rebelii au gasit chiar in buricul capitalei un aeroport secret, folosit doar de catre dictator si de apropiatii sai.


Este vorba de un luxos Airbus, care se afla in apropierea aeroportului din Tripoli. Aeronava are un dormitor, baie si o sala de sedinta, toate de ultima generatie.

Nu la fel de bine se prezinta insa celelalte avioane gasite de rebeli. Una dintre aeronave este distrusa in totalitate.

Descoperirile au fost facute odata cu gasirea unui aeroport secret chiar in mijlocul capitalei Tripoli.

Este unul din multele secrete ale colonelului, care, departe de ochii lumii, ducea, impreuna cu fiii sai, o viata luxoasa.

Intre timp, rebelii au preluat controlul asupra drumului ce leaga capitala Libiei de Sirte, orasul natal al lui Gaddafi. Liderii Consiliului National de Tranzitie au si faptul ca au refuzat orice negociere cu fostul lider libian sau cu fiul sau, al-Saad, privind formarea unui guvern de tranzitie.

In ciuda victoriilor obtinute in ultimele zile, rebelii se confrunta cu o lipsa acuta de combustibil, electricitate si apa potabila. Aseara, insa, la Tripoli a ajuns un vapor maltez, plin cu medicamente si apa pentru tratarea ranitilor.



Noua putere din Libia deja sfideaza Occidentul: teroristul "Lockerbie" nu va fi extradat... Uraganul Irene a lasat in urma cel putin 20 morti. Opt state au fost devastate de furtuna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x