Antena Căutare

Trump justifică rolul lui Giuliani în scandalul ucrainean şi spune că vrea un proces în Senat în vederea destituirii sale, în care să fie audiat avertizorul de integritate de la originea procedurii

Donald Trump a depus eforturi vineri să justifice recurgerea la serviciile avocatului său personal Rudy Giuliani în Ucraina, un lucru de care parlamentarii însărcinaţi cu ancheta în vederea unei destituiri a preşedintelui sunt foarte interesaţi, relatează Reuters.

La o zi după încheierea audierilor publice în Comisia Informaţiilor din Camera Reprezentanţilor. şeful statului a delarat la Fox News că a făcut apel la fostul primar al New Yorkului pentru a lupta împotriva corupţiei în Ucraina.

”Rudy Giuliani este unul dintre cei mai mari luptători împotriva crimei din toate timpurile”, a declarat Trump, apreciind că avocatul este persoana ideală care să lupte împotriva corupţiei, endemică în Ucraina.

Donald Trump şi-a reiterat dorinţa deschiderii unui proces al destituirii sale în Senat - în vederea audierii avertizorului de integritate care se află la originea scandalului ucrainean, a cărui identitate rămâne necunoscută.

Sursa : news.ro

Ankara susţine că deţine comanditarul unor atacuri SI în Germania şi Rusia... Semnele celui de-al Treilea Război Mondial au apărut deja! Trump: „Au încercat să ascunsă lumii adevărul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x