Antena Căutare

Turcia: 22 de ani de inchisoare pentru Ducesa de York?

Sarah Ferguson, fost sotie a celui de al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Andrew, a fost inclupata de Parchetul din Ankara pentru realizarea unui documentar in care se denunta conditiile de viata din orfelinatele din Turcia. Procurorii turci solicita o pedeapsa de peste 22 de ani de inchisoare.

Ducesa de York este acuzata de "atingere adusa vietii private a cinci copii" de la orfelinatul pentru copii cu handicap din Saray, aflat la periferia capitalei Ankara, unde a efectuat o filmare cu camera ascunsa in septembrie 2008.

In 2009, un tribunal din Ankara a solicitat extradarea ducesei si ajutorul Marii Britanii pentru judecarea acesteia in virtutea unui acord bilateral de cooperare in materie de justitie. Iar autoritatile britanice au refuzat cererea in 2011.

Documentarul pentru care este inculpata Sarah Ferguson prezinta scene cu un baietel cu handicap intins pe jos, pe un culoar, unde s-a tarat pentru a se apropia de lumina soarelui, dar si cu un alt baietel care sta inchis intr-o cutie din lemn.


Foto: Intactimages

Ambasadorul nord-coreean in Germania, prins la braconaj... OSCE: Autoritatile romane sa investigheze atacurile asupra jurnalistilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x