Căutare Live

Turcia: Rebeli PKK au deturnat un feribot!

Un feribot sub pavilion turcesc, avand circa 20 de persoane la bord, a fost deturnat, informeaza CNN - Turk.

Ministrul turc al Transporturilor, Binali Yildirim, a anuntat ca 19 pasageri si patru membri ai echipajului sunt la bordul feribotului "Kartepe", care circula intre porturile Izmit si Gölcük, in Marea Marmara.

Feribotul a fost deturnat vineri seara de patru sau cinci persoane care sustin ca sunt rebeli kurzi, membri ai PKK. Autoritatile turce cred ca este posibil ca la bordul navei sa fie un dispozitiv exploziv, informeaza AFP.

Feribotul este supravegheat de nave ale Pazei de Coasta si se indreapta in prezent spre portul vecin Yalova, situat tot in Marea Marmara.

Insula Imrali, unde este inchis liderul PKK Abdullah Ocalan, este situata in Marea Marmara, la 120 de kilometri sud-vest de portul Izmit.

VIDEO! Alaska, lovita de cea mai puternica furtuna din ultimii 40 de ani ‎... Accident de elicopter in Mexic: Ministrul de Interne si alte 7 persoane au murit...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri