Antena Căutare

Ucigașă la 92 de ani! Motivul pentru care o pensionară și-a împușcat fiul. „Mi-ai luat viața, așa că acum o iau și eu pe a ta!”

O femeie în vârstă de 92 de ani din statul american Arizona și-a împușcat mortal fiul în vârstă de 72 de ani, după ce acesta i-a spus că plănuiește să o interneze într-un azil.

O femeie în vârstă de 92 de ani din statul american Arizona și-a împușcat mortal fiul în vârstă de 72 de ani, după ce acesta i-a spus că plănuiește să o interneze într-un azil.

Femeia, Anna Mae Blessing, locuia cu fiul ei și partenera lui, în Fountain Hills, Arizona. Ea și-a ucis fiul la câteva zile după ce acesta i-a dezvăluit intenția sa de a o interna.

Anna Mae Blessing a scos două pistoale pe care le ascunsese în buzunarele unui halat. Apoi, și-a confruntat fiul în dormitorul acestuia, împușcându-l în gât și mandibulă.

Blessing a încercat apoi să o împuște și pe partenera bărbatului, în vârstă de 57 de ani.

Partenera fiului bătrânei a fugit din casă și a alertat poliția în urma acestui incident, care a avut loc pe 2 iulie.

La sosirea polițiștilor, Blessing stătea într-un balansoar, în dormitorul ei.

„Mi-ai luat viața, așa că acum o iau și eu pe a ta!”, a spus Blessing în timp ce poliția o aresta la locuința ei.

Ea le-a spus polițiștilor că merită să fie eutanasiată pentru acțiunile ei și că plănuia să se sinucidă.

TRAGEDIE în Thailanda, unde mai mulți copii sunt blocați într-o peșteră inundată! A murit în timpul misiunii de salvare... Toţi banii din lume nu l-au ferit de TRAGEDIE. Un MULTIMILIONAR a murit într-un ACCIDENT STUPID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x