Căutare Live

UE a interzis importurile alimentare din Japonia

Uniunea Europeana interzice importurile alimentare din Japonia. Asta dupa ce oficialii de la Tokyo nu au putut face dovada ca produsele exportate nu sunt contaminate radioactiv. In paralel, pentru prima data in istorie, guvernul japonez a fixat o limita de radioactivitate pentru pestii si fructele de mare ce se folosesc in consum.


Oficialii japonezi au luat decizia de a fixa o limita de radioactivitate pentru pestii si fructele de mare consumate de populatie, dupa ce au deversat in ocean o cantitate uriasa de apa contaminata, provenita de la Fukushima.

Cu toate acestea, deminitarii japonezi spun ca nivelul substantelor nocive din apa este foarte scazut si nu ar avea efecte vizibile asupra populatiei.

sursa:Jurnalul

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Gaura din stratul de ozon de deasupra Arcticii, la un nivel record...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri