Căutare Live

UK iese din Uniunea Europeană la finalul lunii! Ce spune Parlamentul European

Parlamentul European a reînceput activitatea. Este prima plenara după vacanță, iar subiectul Brexit este pe ordinea zilei. 

UK iese din Uniunea Europeană

Puțin peste două săptămâni mai sunt până la ieșirea oficială a Marii Britanii din Uniunea Europeană. În mod concret, acest lucru s eva întâmpla pe 31 ianuarie la ora 23, ora locală. Până atunci, însă, mai sunt destul de multe lucruri de lămurit.

Chiar astăzi în Parlamentul European, în plen, se va discuta despre felul în care sunt respectate drepturile cetățenilor prin acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană. În toată această perioadă, de peste trei ani de negocieri în centrul discuțiilor au fost cetățenii. Atât cetățenii din Uniune, cât și cei din Marea Britanie.

Este foarte important de văzut ce va face Parlamentul European și în sesiunea viitoare atunci când va trebui să își dea votul cu privire la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, asta după ce, într-un final, Parlamentul Britanic a aprobat ieșirea din Uniunea Europeană.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Franţa, Germania şi Marea Britanie sesizează Comisia Comună, în cadrul Mecanismului de soluţionare a diferendelor prevăz...
Ultimele știri