Antena Căutare

UK iese din Uniunea Europeană la finalul lunii! Ce spune Parlamentul European

Parlamentul European a reînceput activitatea. Este prima plenara după vacanță, iar subiectul Brexit este pe ordinea zilei. 

UK iese din Uniunea Europeană la finalul lunii! Ce spune Parlamentul European Galerie
UK iese din Uniunea Europeană

Puțin peste două săptămâni mai sunt până la ieșirea oficială a Marii Britanii din Uniunea Europeană. În mod concret, acest lucru s eva întâmpla pe 31 ianuarie la ora 23, ora locală. Până atunci, însă, mai sunt destul de multe lucruri de lămurit.

Chiar astăzi în Parlamentul European, în plen, se va discuta despre felul în care sunt respectate drepturile cetățenilor prin acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană. În toată această perioadă, de peste trei ani de negocieri în centrul discuțiilor au fost cetățenii. Atât cetățenii din Uniune, cât și cei din Marea Britanie.

Este foarte important de văzut ce va face Parlamentul European și în sesiunea viitoare atunci când va trebui să își dea votul cu privire la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, asta după ce, într-un final, Parlamentul Britanic a aprobat ieșirea din Uniunea Europeană.

Franţa, Germania şi Marea Britanie sesizează Comisia Comună, în cadrul Mecanismului de soluţionare a diferendelor prevăz... Una dintre țările vecine ale României oferă 30.500 de euro nereturnabili! Află care sunt condițiile pentru care familiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x