Antena Căutare

UK: mai multi oameni, atacati de un cerb in calduri

Partenerii prea gelosi pot deveni artagosi fara motiv, iar intr-un parc londonez, trei persoane au fost agresate din cauza iubirii extreme. Un cerb in calduri ataca pe oricine intra in raza de actiune a haremului sau, stabilit in parcul Bushy.

In decurs de o saptamana, cerbul cuceritor a atacat o fetita, o femeie care facea jogging si un barbat de 50 de ani. Martorii spun ca nici lebedele din parc nu mai sunt in siguranta, acestea fiind luate in coarne cu fiecare ocazie.

"Bestia din Bushy", asa cum a fost poreclit cerbul de catre localnici, a alergat mai bine de 200 de metri pentru a-si ataca ultima victima, un barbat de 50 de ani. Desi vizibil speriat, acesta nu a suferit rani grave si a fost ajutat imediat de trecatori.

Parcul Bushy din sud-vestul Londrei are peste 1000 de acrii si este casa a 320 de caprioare rosii si cafenii. Cerbii adulti pot creste destul de mari pentru a reprezenta un pericol pentru oameni, iar autoritatile parcului recomanda pastrarea unei distante de peste 50 de metri fata de animale, mai ales in timpul toamnei cand este sezonul de imperechere.

Foto: huntingdeerblinds.com

Premiul Nobel pentru Chimie a fost obtinut de cercetatorul israelian Daniel Shechtman... Moscova: Manifestantii care au scandat "Rusia fara Putin", arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x