Ultima zi de campanie in Franta, Hollande favorit

Vineri este ultima zi de campanie electorala in Franta pentru postul de presedinte al Hexagonului. Le Monde scrie ca socialistul Hollande s-a distantat cu 2% in cursa pentru fotoliul de presedinte, in fata lui Sarkozy, citand un sondaj intern.

Francois Hollande, a organizat deja o ultima intalnire cu sustinatorii sai, in Bordeaux, in timp ce presedintele Nicolas Sarkozy isi va sustine ultima intalnire din campanie la Nisa, transmite BBC.

Campaniile candidatilor s-au concentrat in principal pe rezolvarea problemelor economice, Nicolas Sarkozy laudandu-se cu o crestere economica solida, in 2011, dar luptandu-se cu un somaj ce a atins 10%.

Foto:laregledujeu.org

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri