Antena Căutare

Video. Ce cuvinte a rostit o femeie înainte cu câteva secunde să fie împușcată de un polițist: "Sunt..."

Te ia cu fiori! Ce a strigat o femeie înainte să fie împușcată de un polițist de 5 ori: "O, Doamne! Sunt..."

Te ia cu fiori! Ce a strigat o femeie înainte să fie împușcată de un polițist de 5 ori: "O, Doamne! Sunt..."

Momentele care au făcut înconjurul lumii!Poliția din Baytown din Texas, SUA, investighează incidentul care a fost filmat și publicat pe rețelele de social media. În imaginile surprinse de un trecător, o femeie și un ofițer de poliție se luptă într-o parcare. Din păcate, lupta se finalizează cu foc de armă și cu violență.

În videoclip se poate auzi cum femeia disperată că ar putea muri a strigat că este însărcinată, chiar înainte ca polițistul să o împuște mortal, potrivit mirror.co.uk.
Momentan nu se cunoaște identitatea femeii, însă poliția investighează cazul și de asemenea verifică dacă tânăra era însărcinată cu adevărat. Departamentul de Poliție Baytown a fost extrem de reținut vizavi de acest caz, astfel nu s-au putu afla multe informații.
Potrivit presei americane, se pare că femeia a fost împușcată de cinci ori, însă informația nu a fost confirmată oficial.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedie aviatică în SUA! Două hrodroavioane s-au ciocnit puternic în zbor. Care este bilanțul morților... Trump salută, în Biroul Oval, bilanţul lui Orban, care şi-a ”garantat securitatea” ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x