Căutare Live

Ultimul mesaj transmis de pilotul avionului prăbușit în Iran ar putea dezlega misterul tragediei! „Atacul terorist nu este exclus”

În timp ce ipoteza unui act terorist devine din ce în ce mai credibilă, ultimul mesaj transmis de unul dintre piloții avionului prăbușit în Iran ar putea dezlega misterul tragediei ce a luat 176 de vieți.

Avion prăbușit în Iran

Profimedia

Fostul şef al Aviaţiei Civile din România, generalul Sorin Stoicescu, a declarat, pentru Mediafax, că ipoteza unui act terorist nu poate fi exclusă în cazul avionului prăbușit miercuri dimineață în Iran.

„Nu se exclude să fi fost un atac terrorist, nu se exclude să fi fost un atac de la sol, dar altul decât cele la care se gândeşte toată lumea, adică legătură cu lansarea acelor rachete balistice. (...) După decolare care presupun că a avut loc după ce comandantul aeronavei a făcut controalele necesare, (...) cam după două minute şi jumătate de la decolare, comandantul echipajului a raportat a funcţionare proastă a unuia dintre motoare, inclusiv căderea acestuia”, a explicat specialistul în aviaţie.

Potrivit sursei citate, este posibil ca, din momentul transmiterii mesajului, pilotul să fi pierdut controlul asupra aeronavei.

Cel puțin 80 de „teroriști americani”, uciși în atacul de azi-noapte. Anunțul înfiorător al televiziunilor iraniene

„Se presupune că acest accident nu are alte cauze, nu este nimic legat de lansarea acelor rachete balistice pentru că sistemele sunt foarte bine controlate şi nu aveau niciun interes că iranienii să trimită o rachetă către aeroportul lor internaţional. Autorităţile iraniene vor formă o comisie de investigaţie. (...)”, a adăugat Stoicescu.

Ultimul mesaj transmis de pilotul avionului prăbușit în Iran ar putea dezlega misterul tragediei! „Atacul terorist nu este exclus”

Avion prăbușit în Iran

Un avion Boeing 737 al liniilor aeriene ucrainene, cu 176 de pasageri la bord, s-a prăbuşit miercuri, la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Imaginea unui nou război? Zeci de avioane de luptă americane complet armate, fotografiate decolând de pe o bază militară: „Suntem gata”

„Avionul a luat foc, dar am trimis echipe de salvare şi poate vom putea salva câţiva pasageri”, a declarat Pirhossein Koulivand, şeful serviciile iraniene de urgenţă.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a anunţat naţionalităţile celor 176 de oameni aflaţi la bordul avionului Boeing. 82 dintre cei care au murit erau iranieni, în timp ce 63 de oameni erau din Canada, 11 din Ucraina (inclusiv cei 9 membri ai echipajului), 10 din Suedia, 4 din Afganistan, 3 din Germania şi 3 din Marea Britanie.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Panică între actorii de la Hollywood! Au primit amenințări telefonice legate de tensiunile dintre Statele Unite și Iran...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri