Antena Căutare

Un adolescent sirian a mers printr-o ploaie de gloante ca sa salveze o straina

Un adolescent din Siria a reusit sa impresioneze o lume intreaga. Baiatul de 17 ani s-a aruncat in mijlocul unui schimb de focuri ca sa salveze de la moarte o femeie pe care nu o mai vazuse pana atunci. Tanarul a trecut prin ploaia de gloante, a luat-o pe femeia intinsa pe asfalt si a dus-o la spital.

Pe o strada pustie pe care si-o disputa rebelii si miiltarii sirieni, o femeie este prabusita. In orice clipa poate fi lovita de un glont ratacit. La un moment dat, un tanar de 17 ani iese de la adapost si incepe sa se tarasca pe trotuar.

Aveam o presimtire ca este in viata. Am vrut sa o salvam, sa o ducem la spital”, a declarat Abdullah Khader, tanarul curajos.

Cand s-a apropiat de femeie, adolescentul a vazut ca mainile acesteia tremurau si a stiut ca o poate salva: „Mi-am spus ca daca mor, este vointa lui Allah sa mor langa aceasta femeie”.

Tanarul a legat sireturi de picioarele femeii si a tras-o incet din mijlocul schimbului de focuri.

Femeia si fiul sau mergeau pe strada, cand rebelii au strigat la ei sa fuga. A fost prea tarziu, insa. Strazile din Alep sunt pline ochi de lunetisti. Desi femeia a fost dusa la spital, ranile pe care le-a suferit erau prea grave ca sa mai poata fi salvata.

„Nu sunt erou. Sunt ca orice alta persoana”, a spus Abdullah.

Concertul caritabil pentru victimele Uraganului Sandy a strans donatii de peste 30 de milioane de dolari... VIDEO! Bataie cu pumni si picioare in Parlamentul Ucrainei! Vitali Kliciko, simplu spectator!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x