Antena Căutare

Un american a filmat aterizarea fortata care putea sa-i coste viata pe membrii familiei sale

Cadoul perfect se putea transforma intr-o tragedie pentru o familie din Statele Unite. Un barbat i-a oferit sotiei sale cu ocazia aniversarii un zbor de agrement cu un avion de mici dimensiuni. La bord a urcat si fiul lor de numai sapte luni. Motorul avionului s-a oprit insa din senin, iar pilotul a aterizat fortat pe un camp. Desi aeronava s-a rasturnat, pasagerii au scapat fara nicio zgarietura. Intregul incident a fost filmat de capul familiei.

Kara Fielding nu zburase niciodata cu avionul, asa ca sotul sau, Jonathan, s-a gandit sa-i daruiasca, de ziua ei, botezul aerului. Nici baietelul lor de sapte luni, Jacob, nu putea sa lipseasca de la plimbarea aeriana.

Niciunul dintre ei nu s-a gandit ca aceasta aventura ar putea fi ultima. La un moment dat motorul avionului s-a oprit. Au urmat momente tensionate pentru cei aflati la bord.

Pilotul si-a pastrat calmul si a inceput sa caute un loc de aterizare, dar nu a gasit decat un camp destul de accidentat.

“Atunci chiar mi-am dat seama ca nu era o gluma si ca aveam mari necazuri”, povesteste Kara. Jonathan a continuat sa filmeze, constient ca puteau fi ultimele clipe de viata. Pilotul a reusit sa aterizeze pe camp, insa avionul s-a intors cu rotile in sus.

In cele din urma, toti cei de la bord au scapat nevatamati, inclusiv bebelusul. Cei doi au doar cuvinte de lauda pentru pilot, care, in opinia lor, le-a salvat viata. In plus Kara este pregatita sa urce din nou in avion.

Poveste de iubire ca in filme: Dupa ce a primit o noua inima, un american s-a indragostit de sora donatorului... Val de atentate antisiite la Bagdad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x