Antena Căutare

Un american a inscenat un jaf pentru a-si cuceri partenera, dar a ajuns pe mainile politiei!

Fiecare dintre noi a avut cel putin o experienta, sa-i spunem, mai putin placuta, la o prima intalnire. Ceea ce a patit insa o tanara din America le intrece pe toate. Barbatul care voia sa o cucereasca a crezut ca este o idee buna sa insceneze un jaf, iar el sa fie salvatorul. Din pacate, farsa nu a avut finalul dorit.

Dupa modul in care a inceput, intalnirea avea toate sansele sa fie una foarte reusita. Cei doi s-au dus la plimbare intr-o padure din apropierea orasului si totul era cat se poate de romantic. Pana in momentul in care barbatul a inceput sa trimita mesaje furios. Ce a urmat a fost terifiant de-a dreptul! In mijlocul salbaticiei, cineva i-a atacat.

"Am auzit frunzele fosnind. Cineva a iesit din tufisuri. Veneau spre noi si erau inarmati. S-au apropiat si au spus ca pot sa plec, dar prietenul meu sa ramana!", povesteste Brianne Coots, iubita barbatului.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, fata a rupt-o la fuga si a sunat la politie. Era ingrozita! Agentii insa au fost sceptici. Si destul de repede au si demascat planurile tanarului. Pur si simplu povestea inventata de el li s-a parut putin credibila.

"Am ajuns intr-o zona stancoasa, am prins niste pietre, nu puteam sa vad foarte bine. Era intuneric! Puteam foarte usor sa cad si sa ma ranesc atunci cand am coborat de pe stanci, asa ca bineinteles ca am fost foarte suparata cand am auzit", mai spune femeia.

Cat despre intalnire, a fost prima si ultima. In ciuda unui impuls de prim moment a hotarat sa nu depuna plangere la politie. Este hotarata insa sa nu il mai vada niciodata pe amatorul de senzatii tari.

Armata Coreei de Nord, amplasata in stare de lupta: SUA, Hawaii si Guam, primele tinte... Imagini impresionante cu o uriasa aeronava Boeing 747 care aterizeaza prin ceata ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x