Antena Căutare

Un american a traversat Statele Unite pe jos in 178 de zile

La 25 de ani, un american a atins o performanta cum numai in filme poti intalni. Tanarul a traversat Statele Unite pe jos in 178 de zile. Iar povestea abia aici incepe. Nu a avut niciun ban la el, iar mancarea si apa i-au fost asigurate prin bunavointa strainilor.

“Sunt multe lucruri in viata care sunt nepretuite! Este un lucru pe care l-am invatat” - O lectie de viata care a durat 178 de zile. Din aprilie, americanul a luat, la pas, toate soselele care fac legatura intre Florida si California. A stricat cinci perechi de adidasi, dar a castigat ceva mult mai valoros. A invatat sa pretuiasca viata si mai ales sa faca asta fara sa aiba nevoie de ban. Cinci luni, cat a durat calatoria, a trait din bunavointa necunoscutilor. Ei i-au dat mancare si apa. Iar noptile si le-a petrecut in parcari, sub cerul liber.

“La plecare, aveam cam 2.500 de dolari. Mi-am dat toti banii oamenilor fara adapost, toate proviziile si am plecat din Texas avand in fata sute de mile, fara nimic”, marturiseste barbatul.

Aventura de 4 mii de kilometri a americanului s-a incheiat ieri, pe plaja Huntington, din California. A fost ca un fel de calatorie initiatica in care Nick a invatat ca fericirea are o regula de baza. Sa dai mai mult decat primesti.

foto: inhabitat.com

Pietre pretioase in valoare de doua milioane dolari au fost furate de la un muzeu din California... Vladimir Putin va fi sarbatorit de ziua lui la fel ca Stalin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x